Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ekran kartı verimsizliği

ekran kartı verimsizliği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
benim 23 gün önce ekran kartım yanıdı ve yeni ekran kartı aldım Eski ekran kartımın modeli Asus Nvidia GeForce 8500 GT Extreme Silent Magic idişimdiki ekran kartım ise MSI N430GTMD2GD3OC GT430 2 GB DDR3 128 Bit
Sorun şu ki, ekran kartını değiştirdikten sonra fifa 2019 ,pes 12 gibi oyunlarda acaip kasıyo ama bundan önceki ekran kartımda gayet rahat oynayabiliyodumAyrıca yeni ekran kartım eskisine göre çok daha iyiSorunum ne olabilir ?

sistem özelliklerim ,
intel core 2 duo e7200 253 işlemci
2 gb ram
cpu 400 w( sorun buda olabilir)

Similar threads

Arkadaşlar Ben Yeni Bir Ekran Kartı Almaya Karar Verdim Eski Kartım FX5500 Ve Artık Tarihi Eser Oldu Sayılır Bana 80 Liraya Kadar Tavsiye Edebileceğiniz Ekran Kartı Varmı Çok Özellikli Olmasına Gerek Yok 512'lik Olsun Ama İyi OlsunYani Bir COD4'ü Sorunsuz Oynatsın+ PC Özelliklerimde Bunlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Sa beyler Bu ekran kartıyla beraber 4gb Ram + Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 253HGz 253 GHz + Windows 7 Ultimate 64 Bit İşletim Sistemi Özelliklerinde bilgisayara sahibim Bu ekran kartını Alarak üst düzey oyunları rahat oynayabilirmiyim ? (GTA4 , FIFA 20192011,PES 2019,CALL OF DUTY,NFS THE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt