Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı yanması hakk.

Ekran kartı yanması hakk.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar birkaç gün önce ekrna kartı yandı şuan bilgisayar işlemci desteği sayesinde çalışyıor ama ekran kartı fırınlama denen bi teknik varmış

Bu teknik benim ekran kartını iyileştirebilirmi?

Fırınlama nasıl olacak
Ekran kartı: Atı Radeon Hd 4600 series

Similar threads

arkadaşlar merhaba bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum şuan kullandığım ekran kartı AMD Radeon HD 5500 Series bunun üzerinde yaklaşık 300400 TL arası bir ekran kartı almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
mrb arkadaşlar 25 gün öncesine kadar bilgisayar tüm oyunlrı çalıştırıyordusonra direcktx sorunu verdioyunları açmıyor vram 0mb yazıyo direcktx sürümü 11 bellek 2048 mb ram işlemci pentium dual core cpu email*protected (2cpus)28ghz işletim sistemi win7 starter 32bit ekran kartı atı radeon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sistemime MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX112 ekran kartını almayı düşünüyorum, sizlerden ricam sistemimle uyumluluğu nasıl olur neler eksik kalır özellikle ''güç kaynağı'' yeter mi ? Şimdiden teşekkürler Sistem özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
PSU 300 Watt Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt