Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartı Yardım (İntel Hd Graphics 4000)

Ekran kartı Yardım (İntel Hd Graphics 4000)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Laptopumu Geçen Sene Aldım ve Gayet Kullanışlı Fakat aklıma bi soru takıldı Bilgisayarımda Sadece İntel Hd Graphics 4000 mi var

Benden önce Bilgisayar alan arkadaşımdada aynı ekran kartı var ve ayrıyeten 2 gblik radeon ekran kartı var biliyorsunuzki İntel Hd Graphics 4000 onboard ekran kartıdır

Sonuç olarak bilgisayarımda başka ekran kartı varmı sorusu aklımda kaldı aygıt yöneticisinde tek İntel gözüküyor

Nasıl oluyorda benden 115 yıl önce pc alan arkadaşımın bilgisayarında 2 ekran kartı varda bende yok üstelik sistem olarakta üstün

Sistem Özeliiklerim

İntel İ5 3230M CPU @ 260 ghz ( 4 çekirdek )

4 GB Ram

İntel Hd Graphics 4000 (1792mb) (dxdiag'da öyle gözüküyor)

Mesaj atan arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum

Similar threads

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak kafamı çok karıştıran bir soru aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısına tıkladığımda 2 tane ekran kartı görünüyor; * AMD radeon HD 7670 * İntel(R) HD Graphics 4000 ama dxdiag dan ekran kartıma baktığımda İntel(R) HD Graphics 4000gözüküyor bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak kafamı çok karıştıran bir soru aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısına tıkladığımda 2 tane ekran kartı görünüyor; * AMD radeon HD 7670 * İntel(R) HD Graphics 4000 ama dxdiag dan ekran kartıma baktığımda İntel(R) HD Graphics 4000gözüküyor bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Bu intel hd graphics 4000 yerine 1 Gb ekran kartı takabilirmiyim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar Pc mi Alalı 2 ay flan oldu ama Intel (R)Hd Graphics 4000 diye ekran kartı oldugunu sanıyordum ama bir arkadaş bana senin pc nde nvida ekran kartı yok diyince endişelendim nvida olması gerekıyomus ama bende yok galiba yardımcı olursanız sevınırım FOTO:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
2 tane ekran kartı gözüküyor screen aldıgımda 2 tane ekran çekiyor biri normal çektigim biride masaüstü birini devre dışı bıraktıgımda oyun çok kötü kasıyor Oyun için ATI Mobility Radeon HD 5470 Normal için İntel(R) HD Graphics Napmam lazım yardım eder misiniz ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,527Konular
981,501Mesajlar
31,487Kullanıcılar
GoksukiranSon üye
Üst Alt