Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı Yardım

Ekran Kartı Yardım
0
123

Similar threads

Meraba arkadaşlar ekran kartı alıcam ama kararsız kalıyorum benim ram 1 gb ddr2 ekran kartıda mı ddr2 olmak zorunda bütçem 150 Tl önerebileceğiniz bir model varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Meraba arkadaşlar ekran kartı alıcam ama kararsız kalıyorum benim ram 1 gb ddr2 ekran kartıda mı ddr2 olmak zorunda bütçem 150 Tl önerebileceğiniz bir model varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar kullandığım bilgisayarda ekran kartım 128mb ddr ve artık bana yetmiyor ekran kartımı değiştirmek istiyorum ve alıpta uymamasından korkuyorumbenim sorum şu mesela ben şu anda AGP 8x kart kullanıyorum 128mb ddr alamayı düşündüğüm kartın slot girişi de AGP 8x ama ddr3 veya ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
merhaba arkadaşlar geçenlerde ben yeni bir pc aldım 1 gb ram vardı ekran kartı işlemci filan kötü değil normal şimdi ben pcye 2gb ram yapmak istiorum yani 1 gb daha ekleyeceğim fakat bir sorunum var hangi ram türünden takacağımı bilmiorum kasanın içinde ddr 400 ram takılı fakat ram takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt