Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartı yazılımsal hata?

ekran kartı yazılımsal hata?
0
105

Similar threads

ekran kartımda yazılımsal hata olduğunu söyledi vatan ve servise yolladılar bu nasıl bi yazılımsal hata olabilir beni aydınlatabilcek var mı
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar Nvidia 310M cuda benim ekran kartım Optimus Teknolojisinden canım o kadar yandı ki artık her yolu deniyorum Nvidia Inspector ile bi çözüm atmış birileri nete ( işe yaramadı ) Herşeyi eski haline getirdim geçen günde güncelledim ekran kartı driverını Garantim devam ediyor Garantiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar Nvidia 310M cuda benim ekran kartım Optimus Teknolojisinden canım o kadar yandı ki artık her yolu deniyorum Nvidia Inspector ile bi çözüm atmış birileri nete ( işe yaramadı ) Herşeyi eski haline getirdim geçen günde güncelledim ekran kartı driverını Garantim devam ediyor Garantiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Amd radeon 7450M kullanıyorum sıkıntı şu ki masaüstünde sağ tıklayınca grafik özellikleri ve değiştirilebilir grafik seçenekleri geliyor bildiğiniz gibi benim sorunum laptop çalışır iken birden CCC host manager çalışmayı durdurdu hatası geliyor program kapatıldı diyor sonra masaüstünde sağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt