Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran karti yuzunden bilgisayar yeniden baslatiyor

Ekran karti yuzunden bilgisayar yeniden baslatiyor
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle iyi günler beyler
Bigun youtubeda video izlerken bilgisayar aniden kapandı ve windows coktu sandim surekli yeniden baslatiyorduSonra windows 7 yukledim bilgisayar acildi sonra ekran karti driverini cdden yükledim bilgisyarda bi sorun cikmadi ama yuksek grafik gerektiren siteler dahil acilinca bilgisayar ekran gidiyo bembeyaz ekran geliyo sonra yeniden baslatiyorDriveri en son surumunu yükledim bu sefer windows 10 da olan sorun tekrar bas gosterdi ve bilgisyar surekli yeniden baslatmaya basladi ekran kartini cikartip anakartdaki vgadan acinca bi sorun cikmiyor yardim edebilir misiniz beyler
Sistem:
Amd fx 6300
8 gb kingston 1333 mhz
Msi 760 gm p23 anakart
Coolar master 550 wat psu
Amd r7 250x

Similar threads

Öncelikle iyi günler beyler Bigun youtubeda video izlerken bilgisayar aniden kapandı ve windows coktu sandim surekli yeniden baslatiyorduSonra windows 7 yukledim bilgisayar acildi sonra ekran karti driverini cdden yükledim bilgisyarda bi sorun cikmadi ama yuksek grafik gerektiren siteler dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Öncelikle iyi günler beyler Bigun youtubeda video izlerken bilgisayar aniden kapandı ve windows coktu sandim surekli yeniden baslatiyorduSonra windows 7 yukledim bilgisayar acildi sonra ekran karti driverini cdden yükledim bilgisyarda bi sorun cikmadi ama yuksek grafik gerektiren siteler dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Dizüstü yahut masaüstü bilgisayar fark etmeksizin kullandığımız sistemde kesinlikle en az bir adet GPU bulunur. AMD tarafında APU olarak da bilinen birtakım işlemciler entegre grafik ünitelerine sahipken bu çeşit aygıtları kullanabilmek için bildiğiniz üzere harici bir ekran kartı kaide değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt