Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı

Ekran Kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ekran kartı alacağım ama internette uyumluluğunu araştırarak falan kafam daha çok karıştı

Ve oyunları ultrada oynayabilmem için değişmesi gereken bişi varmı Araştırmalarıma göre PSU değişmesi lazım başka ?

Bilsayarım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Almak istedğim ekran kartı 1 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Almak istedğim ekran kartı 2 : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Ve hangi ekran kartı neden ?

Similar threads

Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar yen sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum ne eksik ne gereksiz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Anakart:MSI X79AGD45 (8D) Intel X79 Soket 2011 DDR3 2400MHz(OC) SATA 30 USB 30 Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,464Konular
981,131Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt