Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı

Ekran Kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar merhaba

bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum şuan kullandığım ekran kartı AMD Radeon HD 5500 Series bunun üzerinde yaklaşık 300400 TL arası bir ekran kartı almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

Similar threads

Arkadaşlar birkaç gün önce ekrna kartı yandı şuan bilgisayar işlemci desteği sayesinde çalışyıor ama ekran kartı fırınlama denen bi teknik varmış Bu teknik benim ekran kartını iyileştirebilirmi? Fırınlama nasıl olacak Ekran kartı: Atı Radeon Hd 4600 series
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhaba Arkadşlar Benim Ekran Kartı Nvidi Geforce 9800 gt ekran kartımı değiştirmek istiyorum dx11 destekli bi ekran kartı almak istiyorum yardımcı olurmusun Benim aklımda Asus HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı bu var tavsiyelerinizi bekliyorumTeşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Evet arkadaşlar Şuanki sistemim bu; İşlemci : AMD Athlon II x4 635 Processor 29 GHz 25 MB 3600 FSB AM3 Anakart : AMD690 Ati 512VGA PCIE (Anakartı çok bilmiyorm) Bellek : 4 GB (2*2 GB) DDR2 800 MHZ Ekran K: ATI Radeon HD 3650, 1GB, DDR2, 128 Bit Hard D : 500 GB 7200 RPM Serial ATA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar merhaba benim ekran kartım ati hd 5500 ve counter strike oynuyorum online ama countere girdiim zaman bilgisayar acayip kasıyor ve bu ekran kartından oluyor ama ekran kartı menum ingilizce fazla bi şey anlamıyorum yani ekran kartında ne yapmam gerek counter strike ta bilgisayarımın hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt