Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartı!!!

Ekran Kartı!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Asus Extreme N9999 6800GT Pciexpress SLI (SLI desteklio ama tek kart var) ekran kartım varSon zamanlarda oyunlarda ciddi bir problem yaşamaya başladımOyunu çok güzel birşekilde oynarken biraz zaman geçtikten sonra görüntüde aşırı derececede yırtılmalar,çizgiler ve bozulmalar oluşmaya başladıHemen arkasından ekran kartının GPU çekirdek sıcaklığına baktığımdaysa 100 C'nin üzerinde olduğunu görüyorumBazen öyleki 120 bile oluyorBunun anormal bi sıcaklık olması lazımKasadaki havanın sıcaklığı da 6570 C arasıMasaüstündeykense GPU sıcaklığı 80 C civarlarındaoc olmadığı halde böyleyse kesinlikle var bi sorun ve eskiden kesinlikle böyle bir şey* yoktu

Asus TA250 kasam var çift fanlı(soğutması çok iyi diye almıştım gürültülü olmasına rağmen), anakartım Asus A8NSLI(üretim hatası bozuk fan yerine yenisini taktırdım)Güç kaynağım 450Watt ve büyük bi fanı varSetup'tan baktığımda da zaten fanların çalıştığını görüyorumSmart Doctor'dan bakınca da sıcaklık 75 C'nin üzerinde olduğu için ekran kartı fanı da %100 olarak çalışıyoEskiden oc yapardım bu sorunlar olmazdıŞimdi hiçbi oc olmamasına rağmen bu çok anlamsızHerşeyin en son driverı da yüklüHerşey yerli yerinde yaniNormal hava sıcaklıkları da yüksek değilSorun yaratabilcek hiçbir şey* yok yani

imghttp:img181**************img1813559oyundj1thimg

Bu iice bozulduğu zamanlardan biriBazen kitlenme de oluyo bazen oyun aşırı yavaşlıyoBu görüntü bozuklukları büyük olasılıla sıcaklıktan kaynaklanıyo ama sıcaklık için bi sebep yokki

858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt