Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartım için gerekli parçalar nelerdir?

Ekran kartım için gerekli parçalar nelerdir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar, Zotac GT730 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum Fakat, bu ekran kartı için gerekli Psu Veya İşlemci şeyleri nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim

Şuanki Sistemim:İşlemci Pentium (R) DualCore CPU E5300 @ 260GHz 260 GHz
Yüklü bellek (Ram) 4,00 GB (Kullanabilir miktarı:3,24 GB)
Sistem türü 32 bit işletim sistemi
Ekran Kartı Intel (R) G33F31 Express Chipset Family (Bunu değiştireceğim)
Psu: 240 Walt
Anakart:dual ddr2 800 anakart

Similar threads

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar ben bilgisayar donanımlarından fazla anlamam bi ekran kartı var elimde bunun şuanki sistemime uyumlu olup +yönde etkisi olup olmayacagını ögrenmek istiyorum Özelliklere gelecek olursak Ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset Anakart:FOXCONN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Aynen yazıyorum işlemci: Pentium(R) DualCore CPU E6300 @ 280GHz 2,79GHz Ram : 200 GB Ekran kartı : GForge 9500GT 1Gb 128bit Kasa 350W powercolor 500GB+320GB Harddisk anakart asus P5KPL AMSE benim istediğim 300 lira civarı verip en iyi nasıl geliştirme yapabilirm??? TAVSİYELER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt