Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartım mı yok !!! lutfen yardım edin..

Ekran Kartım mı yok !!! lutfen yardım edin..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar lutfen yardım edın oyun oynarken hata alıyordum ekran kartımı guncelleyeyım dedım yanlz dxdiag ile ekran kartımın modelını ogreneyım dedım ama ekran kartımın ne modelı ne markası ne serı nomarası hıcbırsey yazmıor hatta ekran sekmesınde butun bılgılerın karsılıgı yok olarak gorunuyor ne yapabılırım

Similar threads

arkadaslar ekran kartım gorunmuyor kac kere takıp cıkardm olmuyor bilgisayarım aygt yonetıcısıne gırıyorum ekran bagdastırıcıları yazmıyor ekran kartı driveri yüklü oldugu halde yok sayıyor EKRAN KARTI MODELIMI BILMIYORUM AMA ATI RADEON SERISINDE OLDUGUNU BILIYORUM , gpu z everest ve benzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt