Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartım ne ?

Ekran kartım ne ?
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bilgisayarımın markası modeli
acer 5102AWLMi

ekran kartımın modelini bilmiyorum driverini indriemiyorum
arkadşalar yardımcı olabilirmisiniz

eğer bilen biri varsa link verebilirmi rica etsem

Similar threads

Daha doğrusu ses kartımın ne olduğunu bile bilmiyorum arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ses kartımın driverini bulamıyorum bilgisayarımın markası modeli acer 5102AWLMi bu laptopun ses kartı ne driveri ne nereden bulabilirim bilgisayardan pek anlamıyorum kbakmayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ekran kartımın özelliklerini markasını nasıl öğrenebilirim ? bilgisayarımın ekran kartı markası ne ekran kartımın özelliklerini nasıl bulurum, bilgisayarın ekran kartının modelini nasıl bulurum, bulgu Bilgisayarınız birazcık eski ve siz ekran kartınızın markasını modelini ve özelliklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
982,466Mesajlar
30,233Kullanıcılar
liam91Son üye
Üst Alt