Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran kartım var ama anakarta takmaya korkuyorum sorun olur mu.

Ekran kartım var ama anakarta takmaya korkuyorum sorun olur mu.
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar
bundan iki ay önce anakartım bozuldu ve yeni anakart aldım
ASUS P5G41TM LX
bu anakarta benim önceki anakarta takılı olan ekran kartını takmak istiyorum
ama uyum istermi bunlar bilmiyorum
ekran kartım nvidia Model : V027
kartın üstünde bi bunu buldum söyleyebilcek
taksam bi sorun olur mu arkadaşlar
yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ; Ekran kartım ve Anakartım arasında uyumsuzluk olup olmadığını anlamak için CPUZ ve Everest gibi programlardan baktım ama ben pek bir şey çıkaramadım Ekran Kartım: Asus Gt740 2 GB GDDR5 128 Bit OC Dx11 GeForce Ana Kartım: Pegatron IPXSBH61 Everestte baktığımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar sistemime uygun 270 TL ' ye yeni bir ekran kartı alacağım Şu an dahili yani işlemciyle birleşik olan bir ekran kartım var Modeli İntel HD 2000 Özellikler : İntel Core i5 ( bu işlemcinin ekran kartını kullanıyorum ve memnun değilim) 4 GB Ram Asus P8H67M Le Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar sistemime uygun 270 TL ' ye yeni bir ekran kartı alacağım Şu an dahili yani işlemciyle birleşik olan bir ekran kartım var Modeli İntel HD 2000 Özellikler : İntel Core i5 ( bu işlemcinin ekran kartını kullanıyorum ve memnun değilim) 4 GB Ram Asus P8H67M Le Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt