Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran Kartım Yeni Çıkan Çoğu Oyunu Çalıştırmıyo Yardım!!!

Ekran Kartım Yeni Çıkan Çoğu Oyunu Çalıştırmıyo Yardım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ekran kartım Nvidia Geforce 7300 Le 256512 mb Pixel Shader 30Dün Sims Castaway Stories'i indirdim Aşağıdaki resimdeki hatayı aldımBurada ne demek istiyorVistayı kurarsam oyun çalışır mı?

imagehttp:img524**************img5245936errorez0image

Bide daha öncesinde de Spiderman3'ü yüklemiştimOyun sorunsuz yükleniyorAncak oyun açılacağı sırada hata raporu çıkıyor ve oda açılmıyorEkran kartının son driverını indirdim ve yükledim sorunum hiç bi şekilde çözülmediYeni ekran kartı mı almalıyım sorunu çözmek içinŞimdiden teşekkür ederimDaha yeni almıştım pcyide Ağustos 2007'de aldımEkran Kartını son driverı yüklü Aralık 2007Directx 90c'ninde son sürümü yüklü
Çalışan birkaç oyun var:Unreal Tournament3,Crysis,Fifa08,Pes08 vs gibi oyunlar çalışıyoÇalışmayanlar:Timeshift,Spiderman3,The Sims Castaway Daha 1 hafta falan oldu bu oyun çıkalı ama o kadar yüksek bi özellik istediğini zannetmiyorumYardımlarınızı bekliyorum

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt