Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartımı değiştireceğim ama anakartıma hangisi uyar bilmiyorum

Ekran kartımı değiştireceğim ama anakartıma hangisi uyar bilmiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
(Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır)
Arkadaşlar geforce fx 5200 ekran kartımı yenilemek istiyorum,ama zannedersem anakartıma uygun ve uyumlu kart seçmem lazımmış(agp vs pek anlamadım)
Bilgisayarımın özellikleri şunlar:

Anakart:

CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Adı ECS P4M800M7 (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Çipseti VIA P4M800 Pro
Sistem Belleği 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS Türü AMI (101905)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Zannedersem anakartımın markası Ecs,bu arada 512 mb ddr 400 mhz olan Ram' e aynı özellikte 512 mb daha sipariş verdimŞimdi sizden ricam benim hangi ekran kartını almam konusunda yardımcı olmanız(bütçe 100 dolar civarı,
biraz araştırdım ve palit 7300 gt veya 1600 pro fena görünmüyor,ama anakartıma uyarmı bilmiyorum)

Similar threads

(Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır) Arkadaşlar geforce fx 5200 ekran kartımı yenilemek istiyorum,ama zannedersem anakartıma uygun ve uyumlu kart seçmem lazımmış(agp vs pek anlamadım) Bilgisayarımın özellikleri şunlar: Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
(Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır) Arkadaşlar geforce fx 5200 ekran kartımı yenilemek istiyorum,ama zannedersem anakartıma uygun ve uyumlu kart seçmem lazımmış(agp vs pek anlamadım) Bilgisayarımın özellikleri şunlar: Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Benim tam 2 yıllık bir bilgisayarım ama bilgisayarım artık yeni oyunları pek kaldırmıyor onun için yeni parça veya donanmın eklicem bilgisayrım özellikleri aşağida yazılı SİZCE ne EKLEYEBİLİR YADA NEYİNİ DEĞİŞTİRMELİYİM Anakart CPU Türü DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt