Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekran kartımın driverini bulamıyorum!

ekran kartımın driverini bulamıyorum!
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum:
NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS
bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok
driveri bulduysanız link atarmısınız

Similar threads

arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Evet arkadaşlar Geforce 7 Serisi Ekran Kartları İçin Nvidia 'nın çıkardığı en son sürüm olan 17948 driver sürümüdür İşletim sistemi Notebook Xp içindirDil ingilizcedirBoyut 112 Mb Nvidia Sürüm Notları: NVIDIA CUDA teknolojisini destekler GeForce 8M ve 9M GPUs üzerinde 256MB adanmış grafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt