Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran kartımın markasını nasıl ögrenebilirim ?

Ekran kartımın markasını nasıl ögrenebilirim ?
0
116

Similar threads

Ekran kartımın markasını nasıl ögrenebilirim arkadaşLar ? ona göre driver indirecemde :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ekran kartımın markasını nasıl ögrenebilirim arkadaşLar ? ona göre driver indirecemde :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
Ekran kartımın özelliklerini markasını nasıl öğrenebilirim ? bilgisayarımın ekran kartı markası ne ekran kartımın özelliklerini nasıl bulurum, bilgisayarın ekran kartının modelini nasıl bulurum, bulgu Bilgisayarınız birazcık eski ve siz ekran kartınızın markasını modelini ve özelliklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaşlar öncelikle ekran kartımın markası ve modelini yazmak istiyorum: NVIDIA GeForce 7300 SE 7200 GS bu ekran kartın bir türlü bulamadım driverini, nvıdıa nın kendi sitesindede yok driveri bulduysanız link atarmısınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt