Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ekrana görüntü gelmiyor

ekrana görüntü gelmiyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim problemin ekrana görüntü gelmiyor Bilgisayarı çalıştırıyorum; çoğu zaman sorunsuz çalışıyor ancak bazen bilgisayar çalıştığı halde ekrana hiçbir görüntü gelmiyor sadece monitörü çıkarttığımda bağlantı yok uyarısı geliyor bilgisayar arıza uyarısı da vermiyor

servise götürdüm incelediler, tüm parçaları test ettiler bir sorun çıkmadı montaj hatası varmış dediler ve yeniden monte edip kasayı gönderdiler şimdi yine yaptı sizce sebep ne olabilir

Similar threads

selam arkadaşlar kasayı acıyorum calısıyor ama monitör görüntü gelmiyor kasadan hic bi şekilde bib seside gelmiyor anakart ram işlemci power harddisk degiştirdim denedim ekran kartı 2 anakarttada gelmedi ama anakartın tekinin onboardı vardı ondada gelmedi görüntü neden olabilir yardım edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Başta Ram hatası veriyorduRamlerin yerini değiştirince düzeliyordu yada takıp çıkarınca ama şimdi kasayı açıyorum kasa açılıyor ekrana görüntü gelmiyor reset atıp sallayınca açılıyor :S sorunu bir türlü anlayamadım yardım ederseniiz sevinirim ((bütün kablo BAĞLANTILARI KESİNLİKLE DOĞRU ))
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bilgisayarlarımız birçok sebepten dolayı arızalanabilir. Fakat istediğimiz gibi çalışmadıkları zaman bu bozuldukları anlamına gelmez. Bazen güncelleme yaparak bazen kabloları değiştirerek bazen de kapat-aç yöntemi ile sorunları çözebiliriz. Birçok kullanıcı ise bilgisayar açılıyor ama ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
İyi günler Bende toshiba tecra s1 bir notebook var 1 hafta önce bilgisayarda şu problem ortaya çıktı Power tuşuna basınca notebook un power ışığı yanıyor İşlemci fanı çalışıyor Tek seferliğine hdd işlem ışığı yanıyor Ekrana hiçbir görüntü gelmiyor Harici monitör çıkışını denedim olmadı Ayrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Selam arkadaşlar ben 2 gün önce ilk kasa montajımı yaptım ve vga kablosu almak bugüne nasip oldu monitör daha almadım 12 hafta sonra alıcam şimdilik televizyondan windowsu filan kurayım dedim Gittim ilkte hdmi aldım denedim olmuyo televizyonun av menüsünde de baktım pcvga var gittim hdmi yı vga...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt