Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekranda Çıkan Noktalar

Ekranda Çıkan Noktalar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Elimde agp 8x için x800gto ekran kartı varYaklaşık bir ay kadar önce windows açılırken ki siyah ekranda noktalar çıkmaya başladıBende ekran kartını aldığım yere geri verdim o da aldığı firmaya test edilmek için gönderildiSonra bu kart geri geldi arızasız diye3 kere bench mark yapıldığı ve üstünede 1 saat oyun oynandığı rapor edilmişBir sorun çıkmamışBana aldığım yer büyük olasılıkla senin agp slotunda sorun vardır dediVoltaj da sorun çıkartıyordur dedi(Bu arada 9000 pro taktım o 1 ay süresince bir sorun yaşamadım)Sonrasında anakartı deneme şansım olmadığı için bir arkadaşın evine benim ekran kartını denemeye götürdümOnun bilgisayardaki ekran kartı 9600 se Çıkardık benimkini taktık sonuçta onun ekrandada noktalar çıkmaya başladı

Hikaye kısmını geçtikten sonra sizce agp slotunda bu tip bir sorun olabilirmi?
Birde arkadaşın anakartı agp 4x slota sahip ondaki anakartın voltaj ı yetmiyor olabilirmi benim ekran kartı için?

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt