Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekranın altındaki hoparlör simgesi kayboldu

Ekranın altındaki hoparlör simgesi kayboldu
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
Windows 98 ekranında sağ daha aşağı köşede ses ayarları için olan hoparlör simgesi vardı Ama geçenlerde bilgisayarı açtığımda yok olmuştu Acilen o simgeyi nasıl geri getirebilirim?

ÇÖZÜM:
Bu sorunun cevabını daha önce dergimizde birkaç defa vermiştik ancak bir kere daha belirtelim Eğer ses kartınızın sürücülerinde bir problem yoksa mikser ayarlarından ses kapatılmış olabilir Küçük sarı hoparlör simgesini tekrar ortaya çıkartmak için BAŞLAT menüsünden AYARLAR*KONTROL MASASI komutunu çalıştırın Ekrana gelecek olan Kontrol Masası penceresi içerisinde ÇOKLU ETRAF (MULTIMEDIA) simgesine çift tıklayın Ekrana gelecek olan diyalog kutusu içerisinde SES (SOUND) bölümüne gelin Burada SES DENETİMİNİ GÖREV ÇUBUĞUNDA GÖSTER (ENABLE INDICATOR ON TASKBAR) seçeneğini etkin ülkü getirin ve BITMIŞ düğmesine basarak diyalog kutusunu kapatın
Bundan daha sonra Windows 98 görev çubuğunda ses simgesini göreceksiniz Üzerine çift tıklayın ve mikser ayarlarından sesin kapalı olup olmadığını denetim edin Eğer kapalıysa sesi açın ya da seviyesini yükseltip denetim edin Eğer bu çözüm probleminizi çözmezse ses kartı sürücülerinizi her yerde kaldırıp yüklemeniz gerekecek *

Similar threads

SORUN: Windows 98 ekranında sağ alt koşede ses ayarları icin olan hoparlor simgesi vardı Ancak gecenlerde bilgisayarı actığımda yok olmuştu Şimdi o simgeyi nasıl geri getirebilirim? COZUM: Bu sorunun cevabını daha once dergimizde birkac kere vermiştik ancak bir kere daha belirtelim Eğer ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
SORUN: Ofisimizdeki tüm bilgisayarlarda Windows 98 işletim sistemi kullanılıyor Ancak benim bilgisayarımda bir sorun var BAŞLANGIÇ düğmesinin yandaki araç çubuğundaki Show desktopsimgesi kayboldu Bu simgeye bastığımda ekrandaki tüm pencereler küçültülüyordu Fazla pencere açtığımı için bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
SORUN: Windows 98 ve Internet Explorer 55 kullanıyorum Bağlantı penceresinde parolayı kaydetkutucuğu kapalı olduğu için, her bağlanışta parolayı bitmiş kâğıda dökmek zorunda kalıyorum Parolayı kaydedebilmem ve Windows 98'in bu parolayı aklında tutabilmesi için ne yapmalıyım? ÇÖZÜM: Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
SORUN: DİSKET PROBLEMLERİ Yaşıyorsanız ÇÖZÜM: Eğer Windows 98 aşağıda CD sürücünüz ya da disket sürücünüz ile problemler yaşıyorsanız, Bilgisayarım simgesine çift tıkladığınızda CD ve disket sürücülerinin içeriği denetim ediliyor ve bu yüzden de pencerenin ekrana gelmesi gecikiyorsa, hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
SORUN: windowsta kapanma problemleri yaşıyorum ÇÖZÜM: Haber sunucularında Windows 98 düzgün kapanmıyor Ne yapabilirim?biçiminde birçok soru dikkatimizi çekiyor Bunun için size iki tane önerimiz olacak 1 Bir Takım donanımlar Windows'un seri oturum kapatma seçeneği ile harmoni sağlamaz Buda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt