Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ekrankartının hızı hakkında sorun.

ekrankartının hızı hakkında sorun.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler az önce ekrankartının hızını artırdım kasayı bi açtım temizledim filan tek rar açtım pcyi nese şuan fan baya hızlı çalışıyor aşırı ses çıkarıyor ve hıza müdahale edemiyorum catalys center dan müdahale ettiğimde hiçbir değişiklik olmuyor

Similar threads

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisinde yer alan genç oyuncu Aslı Samat hayatına dair merak edilenler hakkında ilk kez konuştu. Kısa zamanda yıldızı parlayan genç oyuncu aynı zamanda yaşadığı bazı zorlu dönemleri nasıl atlattığını anlattı. Bunun aynı sıra dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt