Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekrem Çelebi Kimdir, Hayatı

Ekrem Çelebi Kimdir, Hayatı
0
382

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ekrem Çelebi Kim,
Ekrem Çelebi Biyografisi,
Ekrem Çelebi Hakkında Data

1952 yilinda Kirsehir'in Akçakent ilçesine bagli Ömerusagi köyünde dogdum
Ilkokulu köyümde bitirdim, imkansizliklar nedeniyle egitimime devam edemedim

9 yasinda rahmetli babam Ferit Çelebinin askerlik dönüsü getirdigi saz bende müzige ilgi uyandirdi
Babaminda destegiyle saz çalmaya basladim

Sazi dahada gelistirerek dügünlerde çalmaya basladimBabam bu yetenegimi görünce daha iyi bir saz alarak benim müzik sevgime güç katmis oldu

Sazi dahada gelistirerek dügünlerde çalmaya basladimBabam bu yetenegimi görünce daha iyi bir saz alarak benim müzik sevgime kuvvet katmis oldu

5 yasinda dügün ve eglencelerde aranan biri olmustum 16 yasimda ( nuhun gemisi ) adini verdigim birincil plagimi yaptim

Siz gönül dostlarinin, sevdigi bu albümden sonradan yeni albümlerle sizlerin huzuruna çiktim
Plakdan sonradan teknoloji ile birlikte kasetler çikmaya baslamisti 35 kaset çikardim
Artik Türk halk müziği müziginde, sizlerin destegiyle profosyonel olarak yerimi aldim

Sizin sevginiz ve destegiyle müzige 35 yildir devam etmekteyim Hislerinize, sevincinize,kederinize çevirmen olmaya çalisiyorum 17 yasimda evlendim 4 çocuk babasiyim
Eserlerim bozulmamak kaydi ile, ahali müzigi sanatçilari tarafindan söylenmektedir

Ekrem CELEBI *

858,505Konular
982,842Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt