Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekrem İmamoğlu, okçulukta Bilal Erdoğan'a rakip oluyor!

Ekrem İmamoğlu, okçulukta Bilal Erdoğan'a rakip oluyor!
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Ekrem%2DImamoglu%2Dokculukta%2DBilal%2DErdogan%2Da%2Drakip%2Doluyor%2D%2D224259%2Ejpg

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri Ekrem İmamoğlu, Beykoz Yasal Kent Ormanı’nda düzenlenen “Uluslararası İzci Kampı”nı dün akşam ziyaret etti. Ortanca oğlu Semih’in de eşlik ettiği İmamoğlu, kamp girişinde bando ekibi tarafından karşılandı. Ceketini çıkarıp, izci yeleği giyen ve fular takan İmamoğlu, bando grubuna izci selamı ile karşılık verdi. Ağır ilgiyle karşılanan İmamoğlu, tanıştığı izcilerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Kamp vazifelileri, İmamoğlu’na alanı tanıtıp obaları gezdirdi. İmamoğlu, yabancı ülkelerden gelen izcilerle İngilizce sohbetler gerçekleştirdi. Ülke stantlarını da dolaşan İmamoğlu’na Filistinli iştirakçi tarafından yöresel puşu armağan edildi.

İMAMOĞLU'NDAN OK ATIŞI

Aktiflik alanlarını da inceleyen İmamoğlu, vazifelilerden kısa bir eğitim aldıktan sonra 2 el ok atışı gerçekleştirdi. Bu sırada renkli anlar yaşandı. 

Ortanca oğlu Semih’le gittiği kampta bando tarafından karşılanan ve izci selamı veren İmamoğlu incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Farklı lisanlardan, farklı inançlardan 11 ülke. Tahminen yarınlarda 40 -50 ülke gelir. Bir ortada olacaksınız. Barış içerisinde ve sahiden en başta kentini, ülkesini, tabiatını seven; kendini, yaşadığı bütün ortamlara karşı sorumlu hisseden beşerler olmanızı istiyorum. Seneye öteki bir kampta, inşallah ben de sizlere bir gece de olsa katılır, o heyecanı hissederim.”

Bakalım, Ekrem İmamoğlu ok atmada Dünya Etnospor Konfederasyonu Lideri Bilal Erdoğan'a rakip olabilecek mi!

858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt