Avustralya Açık'ta elde ettiği zaferle Roger Federer ve Novak Djokovic'i geçerek tek erkeklerde en çok grand slam zaferi yaşayan tenisçi unvanını elde eden İspanyol Rafael Nadal'a, rakiplerinden tebrik bildirileri geldi.
Roger Federer ve Novak Djokovic, Avustralya Açık'ta elde ettiği zaferle toplamda 21. grand slam şampiyonluğuna ulaşan İspanyol tenisçi Rafael Nadal için tebrik bildirisi yayımladı.
Federer: 'Birkaç ay evvel koltuk değnekleriyle birbirimizle şakalaşıyorduk.'
Federer, Nadal için story paylaşımında şunları söyledi:
'Harika bir maçtı! Dostum ve ezeli rakibim Nadal, 21 grand slam kazanan tek erkek tenisçi olmanı gönülden kutluyorum. Birkaç ay evvel koltuk değnekleriyle birbirimizle şakalaşıyorduk. İnanılmazsın. Şahane bir şampiyonu asla hafife almayın. Senin inanılmaz etik anlayışın, kendini adaman ve çaba ruhun, bana ve birçok şahsa örnek oluyor. Teniste, seninle tıpkı devirde çaba etmekten gurur duyuyorum.'
Djokovic de Nadal'ı tebrik etti
'Bu yıl Avustralya Açık'ta şahane maçlar oldu ve finaller inanılmazdı. 21. grand slam zaferi... Mükemmel bir muvaffakiyet. Nadal, o etkileyici uğraş ruhunu, her vakit kazanmak için ortaya koyuyor. Tebrikler'