Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eksiklerimi ve Nasıl Düzeltebiliceme Tezgâhtar Olurmusunuz

Eksiklerimi ve Nasıl Düzeltebiliceme Tezgâhtar Olurmusunuz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce merhaba ben 18 yasındayım esmerim sakalı felan baya cıkmıs biriyim yani suratım oturdu sayılır sıfatım iyidir allaha şükür hiç taktığım bi yerim değil allaha şükür burundu kulaktı vs 172 boyundayım 60 kiloyum öle kaslı deqilim ama vücudum iyi durur yani pek bakımlımıyım bilmiyorum lakin yani gerekli olanları yaparım hani pasaklıda deqilimdir dişleri fırcalarım ahenkli dustur vs tras o kadar olmayı sevmem lekeli sakal takılırım qenelde ara sıra uzadıqıda olur yalan olmasın sacları öyle taramam fön çekmem ama heptende düzensiz deqildir hani dısarı cıkarken bi aynayada bakarım yani parfümdü vs kullanırım pak kokmaya itina qösteririm marka giyinmeye durumum böylece müsait olmasada ayakkabıyı alırım sadece kaliteli diqerleri marka olmasa bile renkleri uyumludur hani rengarenk giyinmem çoğusuda beğenir yani giydiklerimi kendimci bi tarzım varmıdır olabilir yani kızlarla konusmaya qeldimi pek nazik biri sayılmam yani becerebilirmiyim bilmiyorum ama işime geldimi yapıyorum sanırım kız kankaydı vs yapamıyorum ha konusurum lakin fazla samimi olmaz ara sıra merhaba bile demeden görmezden geldiqimde olur yani çoğusunu bide sanırım azıcık gurur var nerden qeliyor bilmiyorum fakat beqendiqim bi kız olsa bile yanında qidip konusmam hani niçin havaya qirsin ki gibi bi fikir oluşuyor hiç red eder gibi bi düşünce oluşmuyor bakarım qenelde baktıklarımda bakar birçok zaman qöz qöze qeliriz fakat onunla kalır yani ne ben konusurm nede baktığım qelir konusur bide tür bi huyum war özelikmi sorun mu bilmiyorum lakin ortama qöre deişiyor bazen ayrım ediyorum çok çocuksu olabiliyorum yani espiriydi davranıstı ara sıra şayet birilerinin kalbide kırılıyor ama içinden gelerek deqil bazende öle oluyor fakat olgunluktan ölücem hiç bişi qüldürmüyor hiç bişi şımartma vermiyor o hal alıyorum başlıca rahatımdır öle kimsenin yanına kasılmam hatta bazıları çok aşırı rahat olduqumu sölerler şikayet ederek alt asap edici düzeye cıkabiliyor bazen heralde pek hobim felan yoktur bilgisayardan anlarım işte kendimce öle bi özelliqim olsada övmem yani kimseye sevdiqim kişilere karşısında yardımseverimdir ama ötekilerine karsı az daha hayvanlaşıyorum bide kimseyi qözümde büyütemiyorum niyedir bilmem öğrenqin bi kız olur herkes derki işte fazla qüzel o bize bakmaz felan ama kendimce alışılagelmiş biridir lakin qenede konusmaya qitmem öyle ya da böyle belirttim işte kendimi sizden istediqim bana eksiklerim yapmamam qerekenleri ya da yapmam qerekenleri belirtmeniz herkese teşekkür ederim

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt