iltasyazilim
FD Üye
Ekspres Sandviç (Gece 12 Sandviçi ) Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet tost ekmeği (ben ruşeymli ekmek kulladım)
*4 adet hindi jambon (tavuk veya dana jambon da olur)
*2 adet kıvırcık
*1 adet orta boy kornişon turşu
*2 dilim kaşar peyniri
*Mayonez
*Siyah zeytin ezmesi
Ekspres Sandviç (Gece 12 Sandviçi ) Tarifi Yapılışı SELAMÜN ALEYKÜM
Gece midesi kazınanlar, acil yiyecek bir şeyler arayanlar, hanım midemiz kazındı yaa sesi duyanlar, sabahlayan öğrenciler, şimdi bu saatte subwayi nereden bulacaz diyenler, size gece kazıntılarına birebir, gecenin bir sessizliğinde kimse görmediği için özenmeden hazırlayabileceğiniz bir sandviçle karşınızdayım
Tost makinasını ısıtın ve ekmekleri sadece biraz ısınacak kadar bekletin
Sırasıyla;mayonezi, ardından zeytin ezmesini sürüp üzerine kıvırcığı, jambonu, kaşarı ve turşuyu koyup kapatın
İşte bu kadar basit ve gece yendiği taktirde üstüne uyunursa kilo yapacak muazzam bir lezzet
AFİYET OLSUN
*4 adet tost ekmeği (ben ruşeymli ekmek kulladım)
*4 adet hindi jambon (tavuk veya dana jambon da olur)
*2 adet kıvırcık
*1 adet orta boy kornişon turşu
*2 dilim kaşar peyniri
*Mayonez
*Siyah zeytin ezmesi
Ekspres Sandviç (Gece 12 Sandviçi ) Tarifi Yapılışı SELAMÜN ALEYKÜM
Gece midesi kazınanlar, acil yiyecek bir şeyler arayanlar, hanım midemiz kazındı yaa sesi duyanlar, sabahlayan öğrenciler, şimdi bu saatte subwayi nereden bulacaz diyenler, size gece kazıntılarına birebir, gecenin bir sessizliğinde kimse görmediği için özenmeden hazırlayabileceğiniz bir sandviçle karşınızdayım
Tost makinasını ısıtın ve ekmekleri sadece biraz ısınacak kadar bekletin
Sırasıyla;mayonezi, ardından zeytin ezmesini sürüp üzerine kıvırcığı, jambonu, kaşarı ve turşuyu koyup kapatın
İşte bu kadar basit ve gece yendiği taktirde üstüne uyunursa kilo yapacak muazzam bir lezzet
AFİYET OLSUN