Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

El Açması Gül Böreği

El Açması Gül Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
El Açması Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*4 su bardağı un
*2 tatlı kaşığı tuz
*Göz kararı su
*İç Harcı; Yarım kilo ıspanak ( siz isteğe göre farklı malzeme kullanabilirsiniz)
*1 kalıp peynir rendesi

El Açması Gül Böreği Tarifi Yapılışı
1
*Öncelikle un, su ve tuz ile hamuru ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
*Yumurta büyüklüğünde 14 bezeye ayırıyoruz
*bezeleri tabak büyüklüğünde açık aralarını sıvı yağ ile yağlayıp yarım saat bekletiyoruz
*sonrasın elimiz ile çarşaf böreği şeklinde açıyoruz ve şekil veriyoruz
*En sonra fırına vermeden böreklerin üzerine biraz tereyağı koyuyoruz ve fırına veriyoruz
*Sıcaklık fırına göre değişebilir ben 250 derece fırında 30 dakika pişirdim sürekli kontrol edin ?
*AFİYET OLSUN

*
 
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt