Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

El Açması Ispanaklı ve Patatesli Börek

El Açması Ispanaklı ve Patatesli Börek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
El Açması Ispanaklı ve Patatesli Börek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;

*2 su bardağı ılık süt
*1 su bardağı ılık su
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 paket kuru maya
*1 yemek kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*Aldığı kadar un
*Nişasta
*Hamuru açarken kullanılacak 1 su bardağı sıvı yağ ve 50 grm margarin

İç Malzemesi;

*Yarım kilo ıspanak
*Orta boy 34 tane haşlanmış patates
*Orta boy 2 adet kuru soğan
*Kekik
*Nane
*Karabiber
*Pul biber
*Tuz

Üzeri için;

*Yumurta sarısı
*İsteğe bağlı susam çörek otu

El Açması Ispanaklı ve Patatesli Börek Tarifi Yapılışı
Slm ilk denemem oldu ve gerçekten harika oldu tavsiye ederim ben ıspanaklı ve patatesli yaptım isteğe bağlı tabi siz kıymalı veya peynirlide yapabilirsiniz

Similar threads

El Açması Ispanaklı Patatesli Börek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin; *4 şu bardağı un *2 çay kaşığı kuru maya *1 tatlı kaşığı tuz *Şeker İç Malzemesi İçin; *3 adet patates *Yarım kilo Ispanak *Tuz Üzeri İçin; *1 su bardağı yoğurt *1 adet Yumurta *1 cay bardağı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
El Açması Ispanaklı Ve Patatesli Börekler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *5 – 5, 5 su bardağı un *2 su bardağı ılık su *2 tatlı kaşığı tuz *Zeytinyağı veya sıvı yağ (Katları yağlamak için Ben zeytinyağı kullandım Böreklerim daha çıtır oldu) *İsteğe göre artırılabilir Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Patatesli Kıvrım Börek (El Açması) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yaş maya *4 su bardağı un *Yeteri kadar ılık su, tuz İçi için; *5 6 adet haşlanmış patates *1 kuru soğan *1 tutam maydanoz *Birer tatlı kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz *Yarım su bardağı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çok Kolay El Açması Ispanaklı Börek (Nişastalı) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin *1 su bardağı süt *1 su bardağından 2 parmak eksik zeytinyağı yada sıvı yağ *1 adet yumurta *1 paket kabartma tozu *1 tatlı kaşığı tuz (Tatlı kaşığı büyükse daha az ) *33, 5 su bardağı un (Un ölçüsü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ispanaklı Börek (El Açması) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru; *2 su bardağı su *Yarım çay bardağı sıvı yağ *5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz İç malzemesi; *750 gram ıspanak *Yarım çay bardağı sıvı yağ *2 adet kuru soğan *2 tatlı kaşığı pul biber *1 tatlı kaşığı tuz Ispanaklı Börek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt