Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

El gor elini beğen, harman gor yelini beğen

El gor elini beğen, harman gor yelini beğen
0
271

Similar threads

El gör elini beğen, harman gör yelini beğen atasözünün anlamı ve açıklaması nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Duşenin dostu olmaz, hele bir yol duş de gor atasozu nedemek Duşenin dostu olmaz, hele bir yol duş de gor atasozunun acıklaması Zenginliğini, makamını, itibarını kaybeden ve bir felaketle karşılaşan kişinin etrafında kimse kalmaz; iyi, guzel ve mutlu gunlerin dostları birer birer kaybolur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Gelin Bindi Deveye Gor Kısmeti Nereye ne demek Gelin Bindi Deveye Gor Kısmeti Nereye anlamı Gelin Bindi Deveye Gor Kısmeti Nereye atasozu Gelin Bindi Deveye Gor Kısmeti Nereye Atasozunun Anlamı: İnsanlar bir akıbet icin bir yola girdiklerinde sonlarının ne olacağı kestirseler bile tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Harman dovmek kecinin işi değil atasozunun acıklaması Harman dovmek kecinin işi değil Ne Demek Hemen her işin bir yapılma bicimi ve ustası vardır Ağır, onemi buyuk işleri oyle herkes yapamaz Hele bu işler acemi kimselere hic bırakılamaz Bu tur işlerden iyi sonuc almak isteyenler, işlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Adım Adım Yer Edeyim Gor Sana Neler Edeyim sozluk anlamı Adım Adım Yer Edeyim Gor Sana Neler edeyim nedir Adım Adım Yer Edeyim Gor Sana Neler Edeyim ne demek adım adım yer edeyim gor sana neler edeyim; gercek niyetlerini sezdirmeden yavaş yavaş bir yerde, işte kuvvet kazanıp karşısındakini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt