Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

El Kaide yüzünden kadın oldu

El Kaide yüzünden kadın oldu
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
El Kaide yüzünden bayan oldu El Kaide yüzünden bayan oldu 1549049070 1549049070 elkaideyuzundenkadinoldu5c549cf2bf8b9elkaideyuzundenkadinoldu5c549cf2bf8b9 http:imgmynetcomha3bbabakadin İngiliz Tabibler Birliği'nin üst seviye yöneticisi Stewart Drage, hayatını 7 Temmuz 2005'de 52 kişinin öldüğü Londra'daki bombalama olayı ayrıntılarıyla değiştirdi El Kural tetikledi, kadın oldum Üç çocuk babası 51 yaşındaki Stewart Drage, bu olayın kendi hayatında bir dönüm noktası olduğunu, bayan olmaya karar vermesini El Kaide teröristlerinin tetiklediğini söyledi Ünlü hekim küçüklüğünden beri kadınlara kendini daha yakın hissettiğini ve bayan elbiseleri giymeyi fazla istediğini fakat bunu hiçbir zaman yapamadığını belirtti El Kural teröristlerinin Londra'da havaya uçurduğu otobüslerden birinin çalıştığı Tabibler Birliği bürosu önünde patladığını bildiren Stewart Drage, Otobüsün yanında gidip, yaralılara destek etmeye başladım Bir adam feci şekilde yaralanmıştı Sadece gövdesinin yarısı vardı ve yardım istiyordu Ona destek etmeye çalıştım ama kurtaramadımdedi Doktor, bu olaydan sonradan hayatın anlamsızlaştığını söyledi ve kadın olma hikayesini şöyle anlattı: Halk Müziği aniden hayatını kaybedebiliyor Hayatımın geri kalanını istediğim şekilde geçirmeliydim Bedenim kadın edinmek istiyordu Ben de kadın oldum 1549049070 1549049070 elkaideyuzundenkadinoldu5c549cf3703dbelkaideyuzundenkadinoldu5c549cf3703db http:imgmynetcomha3bbabakadin1 Terörist saldırıdan sonra depresyona girdiğini gösteren meşhur hekim, Sokakta yürürken insanlar hayatını kaybedebiliyordu, yani aslında yaşam fazla anlamsızdı O zaman hayatımın geri kalan kısmını istediğim biçimde geçirmeliydim Eğer vücudum bayan olmamı istiyorsa pek yapmalıydımdiye düşündüm  

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt