Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli

Elazığ usulü Keşkek Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Resimli Elazığ usulü Keşkek tarifi
Elazığ usulü Keşkek nasıl yapılır

2 su bardağı kuru fasulye
4 su bardağı aşurelik buğday
250 gr kavurma ya da haşlanmış dil
2 adet soğan
300 gr tereyağı
1 yemek kaşığı salça
8 su bardağı su
tuz



Elazığ Usulü Keşkek Tarifi:
Soğanlar doğrandıktan sonradan pembeleşinceye dek kavrulur Fasulyeler haşlanır ve süzülür Soğanlara salça, su, fasulye, buğday ve et katılır Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir Pişerken sıkça tahta kaşık ile çarpa çarpa ezilmeleri için karıştırılır piştikten daha sonra servis tabağına alınır Orta kısmı çukurlaştırılır ve bu çukura eritilmiş tereyağ dökülür *
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt