iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler Tuz,karabiber,kırmızı biber 3 yemek kaşığı tereyağı 500 gr yoğurt 4 yumurta 2 diş sarımsak 1 kg kuzu eti Yapılışı
Eti, kemiklerinden ayırmadan servis büyüklüğünde parçalara kesin, haşlayınYoğurtla yumurtaları, unu ve dövülmüş sarımsakları biraz da tuz ekleyerek karıştırın ve bulamaç haline getirinceye kadar çırpınOrta büyüklükte bir tepsiye dökünÜzerine etleri sıralayınKızgın tereyağı ile kırmızı biber gezdirinKızgın fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirinYoğurtlu sosu, piştikten sonra yumuşak bir yapıda olur Oldukça lezzetli bir yemek
Eti, kemiklerinden ayırmadan servis büyüklüğünde parçalara kesin, haşlayınYoğurtla yumurtaları, unu ve dövülmüş sarımsakları biraz da tuz ekleyerek karıştırın ve bulamaç haline getirinceye kadar çırpınOrta büyüklükte bir tepsiye dökünÜzerine etleri sıralayınKızgın tereyağı ile kırmızı biber gezdirinKızgın fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirinYoğurtlu sosu, piştikten sonra yumuşak bir yapıda olur Oldukça lezzetli bir yemek