Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elbet beni anlayacak biri vardır.

Elbet beni anlayacak biri vardır.
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
21 yasındayımo ise 37 diğer taraftan evli ve iki kızı varlakin artık evlilik denen bişi kalmamışbir zamanlar fazla sevdiği kadını artık sevmiyormecburiyetten beraberlerya da bn o kadar sanıyorumama ona inanıyorumkarısının ilgisizlignden şikayetçifazla hassas bi kalbi var mutluluğu aslında hakedenlerdenbenim ise kafam karışıkonu düşününce tahmin edilmez duygular yaşıyorumiçim yerinde duramayan oluyorşuan yalnızca birbirimizin sesini duyuyoruzo dek çok heyecanlanıyorki ne diyeceğini bilmiyor telefondaaslında düşününce cok sacma geliyor ama aklımı duygularım ele geçirdiğinde ona aşık olduğumu hissediyorumbnle fazla mutlu bnde aynı şekilde tarifsiz duygular yaşıyorumona fazla alıştım sesine muhabbetineşuan sessizliğine bile razıyım2 gündür görüşemiyoruzüstelik benim bi sevgilim varonuda fazla seviyorumacaba ben ne istediğimi biliyormuyumkafam fazla karışıkben ne yapmalıyım

Similar threads

Arkadaşlar belki birazcık uzun olucak lakin kusura bakmayın eğer okursanız ve açıklama yazarsanız allah sizden razı olsun Ben 13 haziran 2008 tarihinde bi ilişkiye başladım sevgilimle facebooktan tanıştık snra msn falan birbirimizi en ince ayrıntısına kadar bilinen ve 3 ay snra çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
en güzel göze çarpan nickler dikkat çekici nickler işaret sözler nickler en en Giţ Hąđì qìţ •¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм # ((¯ICODE»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯ICODE»¦«´¯)) | ¤ۣۜ¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ¤ ​ HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrLakin ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt