Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elden gelen oğun olmaz, o da vaktinde gelmez

Elden gelen oğun olmaz, o da vaktinde gelmez
0
251

Similar threads

Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde gelmez atasözünün anlamı nedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Gonulsuz namaz goğe (goklere) ağmaz atasozunun anlamı Gonulsuz davara giden kopekten hayır gelmez atasozunun anlamı Gonulsuz davara giden kopekten hayır gelmez nedir İcten gelen bir istekle kılınmayan namazın kabul olunacağı her zaman şuphe goturur Benzer şekilde icten gelen bir heves ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ava gelmez kuş olmaz başa gelmez iş olmaz anlamı, Ava gelmez kuş olmaz başa gelmez iş olmaz acıklaması Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz Ucsuz bucaksız gokyuzunde ucan, istediği yere ulaşabilen kuşlar bile avlanmak tehlikesinden kurtulamazlar Hele usta avcılar da varsa tehlike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Kele koseden yardım gelmez atasozunun anlamı,Kele, koseden yardım gelmez anlamı nedir,Kele, koseden yardım gelmez anlamı Kele, koseden yardım gelmez Yardıma muhtac olan kişi, ihtiyac duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına yardım edemez Kendi derdine care bulamamış, kendi işini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt