Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eleftheria Eleftheriou Aphrodisiac Şarkı Sozu

Eleftheria Eleftheriou Aphrodisiac Şarkı Sozu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aphrodisiac Şarkı Sozu ,

Yunanistan Eurovision Şarkı Sozu,

Aphrodisiac

I gotta say
what's on my mind
when I'm with you
I feel alright

You call me baby
we spend the night
I'm so addicted
I feel alive

Over and over I'm falling

You make me dance dance like a maniac
You make me want your aphrodisiac

imageseleftheriaeleftheriouaphrodisiacsarkisozu5ada448200b2f

I think about you all the time
I just can't get you of my mind
You drive me crazy, you drive me wild
You're so addictive, there's no way out

I'm craving for your touch
I want it way too much
I'm craving for your touch
too much
your touch
too much

imageseleftheriaeleftheriouaphrodisiacsarkisozu5ada44844fa79

Similar threads

Eleftheria Eleftheriou Aphrodisiac şarkı sozleri Eleftheria Eleftheriou Aphrodisiac şarkısı sozu I`ve got to say What`s in my mind When I`m with you I feel all right You call me baby We spend the night I`m so addicted I feel all right Over and over I`m falling O o o (repeat)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
2019 Eurovison Aphrodisiac Sozleri, lyrics 2019 Eurovison Eleftheria Eleftheriou Aphrodisiacsozleri, lyrics I gotta say Soylemem lazım what´s on my mind Aklımdakini when I´m with you Seninle birlikte iken I feel alright Kendimi iyi hissediyorum You call me baby Bana bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
2019 Euorovision Yunanistan Aphrodisiac Şarkısı Sozleri 2019 Euorovision Yunanistan Eleftheria Eleftheriou Şarkı Sozu I gotta say Soylemem lazım what´s on my mind Aklımdakini when I´m with you Seninle birlikte iken I feel alright Kendimi iyi hissediyorum You call me baby...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
2019 Eurovision Greece Aphrodisiac Songs lyrics 2019 Eurovision Greece Eleftheria Eleftheriou Songs lyrics Eleftheria Eleftheriou I gotta say Soylemem lazım what´s on my mind Aklımdakini when I´m with you Seninle birlikte iken I feel alright Kendimi iyi hissediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
2019 Yunanistan Eurovision Şarkı sozu Yunanistan 2019 Eurovision şarkısı sozleri Turkce Ceviri I gotta say Soylemem lazım what´s on my mind Aklımdakini when I´m with you Seninle birlikte iken I feel alright Kendimi iyi hissediyorum You call me baby Bana bebek diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,502Konular
982,710Mesajlar
30,498Kullanıcılar
srC₺56Son üye
Üst Alt