Lösemi hastalığı konusunda farkındalık yaratmak ve yardımseverlerin bağış yapmasına dayanak olmak maksadıyla elektrik faturalarında LÖSEV’in QR kodu ve iletileri için özel yer ayıran CK Enerji’nin misyonlu tedarik şirketleri, ayrıyeten 1 yıl boyunca Müşteri Hizmet Merkezleri’nde LÖSEV’in bağış kumbaralarına yer verecek.
Türkiye’de güç kesiminin öncü şirketi CK Güç çatısı altında faaliyet gösteren CK Güç Boğaziçi Elektrik, CK Güç Akdeniz Elektrik ve CK Güç Çamlıbel Elektrik, lösemili çocukların tedavisine kaynak olabilmek gayesiyle Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile ortak bir çalışma başlattı.
CK Güç Boğaziçi Elektrik İstanbul Avrupa Yakası’nda, CK Güç Akdeniz Elektrik Antalya, Burdur ve Isparta’da, CK Güç Çamlıbel Elektrik de Sivas, Tokat ve Yozgat’ta tüketicilere gönderilen elektrik faturalarında LÖSEV’in bildirilerine ve süratli bağış yapılmasına imkan tanıyan QR koduna yer vermeye başladı.
Yardımseverlerin lösemili çocukların tedavi sürecine kaynak yaratabilmenin yanı sıra toplumda bu mevzuda bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen ortak çalışma kapsamında CK Enerji’nin üç misyonlu tedarik şirketi, 1 yıl boyunca Müşteri Hizmet Merkezleri’nde LÖSEV’in bağış kumbaralarını da bulunduracak.
“YARDIM RUHUNU ULAŞTIRMAK İSTİYORUZ”
Toplumsal sorumluluk gereği her vakit toplumsal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaya büyük değer veren CK Enerjitarafındanyapılan açıklamada “Lösemi ile uğraş eden çocuklarınızın tedavilerine ışık olabilmek maksadıyla yıllardır bu alanda uğraş veren sivil toplum kuruluşu LÖSEV ile birlikte çok kıymetli bir adım attık. Misyonlu tedarik şirketlerimiz aracılığı ile Türkiye genelinde 3 bölgede 7 vilayette, 8,4 milyondan fazla müşterimize elektrik faturası götürüyoruz. Bu da demek oluyor ki her ay bu kadar kişi ile irtibat halindeyiz. Biz de lösemi ile ilgili farkındalık yaratmak, bu şiddetli uğraşta çocuklarımızın yanında yer alabilmek için faturalarımızda bir alan oluşturarak buraya LÖSEV’e bağış yapılmasını kolaylaştıran QR kodunu ve özel iletilerini koyduk. Attığımız bu adımla yardım ruhunu müşterilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz” denildi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı