Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elektrik Olmadan Önce İnsanlar Nasıl Yaşardı

Elektrik Olmadan Önce İnsanlar Nasıl Yaşardı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Elektrikli aletler keşfedilmeden önce insanların yaşamı nasıldı
eski halk elektrik olmadan nasıl yaşıyorlardı
elektrik olmadan önceki hayat

Bir Zamanlar daha insan gücüne dayalı bir hayat vardı elektrikli aletler yokken kömür ütüleri, elde yıkanan çamaşırlar ve odun fırınları vardı aydınlatmada ise gaz lambaları, çıralar ve mum kullanılıyordu
ihtiyaçlar mübadele usulü giderildiği için herkes sadece ihtiyacı olan şeyi alıyordu
doğadan ışıklandırma,ısınma,ve yemek yemek pişirme alanında daha çok faydalanılıyor, şimdiki elektrikli aletlerin yaptığı işler se insan ve hayvan gücüne dayalı olarak yapılıyordu *

Similar threads

Eski çağlarda insanlar elektrik olmadan nasıl yaşıyorlardı Vaktiyle daha insan gücüne dayalı bir yaşam vardı elektrikli aletler yokken kömür ütüleri, elde yıkanan çamaşırlar ve odun fırınları vardı aydınlatmada ise gaz lambaları, çıralar ve mum kullanılıyorduihtiyaçlar mübadele usulü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Eski cağlarda insanlar elektrik olmadan nasıl yaşıyorlardı Eskiden daha insan gucune dayalı bir hayat vardı elektrikli aletler yokken komur utuleri, elde yıkanan camaşırlar ve odun fırınları vardı aydınlatmada ise gaz lambaları, cıralar ve mum kullanılıyorduihtiyaclar mubadele usulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
ben çok merak ediyorum bununla ilgili ödevim var elektrik olmadan önce ahali nasıl yaşarlar Insanlar gazlı lambalar yakar, veya mum kullanırlardı ve geceleri pek aydınlanırlardı Halk Müziği, iletişim kurmak için mektup kullanabiliyorlar sadece yani telefon ya da telgraf kullanılamıyorlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Elektrik Olmadan Önce Irk Nasıl Yaşarlardı Elektrik yokken eskiden irk gece aydınlatmalarında gazlı lambalar yakarlardı veya mum kullanırlardı bu şekilde gece aydınlatmalarını yaparlardıElektirik yokken tabiki şimdiki gibi haberleşme gibi radyo televizyon gibi aletlerde yoktu böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ben cok merak ediyorum bununla ilgili odevim var elektrik olmadan once insanlar nasıl yaşarlar İnsanlar gazlı lambalar yakar, ya da mum kullanırlardı ve geceleri oyle aydınlanırlardı İnsanlar, haberleşmek icin mektup kullanabiliyorlar sadece yani telefon ya da telgraf kullanılamıyorlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt