Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Elektronik sigaranın zararları sigara mı zararlı e sigara mı ?

Elektronik sigaranın zararları sigara mı zararlı e sigara mı ?
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Elektronik sigaranın zararları sigara mı zararlı e sigara mı ? Bugünlerde kapalı facebook gruplarında görmüştüm bi abimde kullanlıyor Elektronik sigara içiyor birde duman çıkıyor fakat sormayın sanırsınız yangın var Şu Anda ben kendisine söyledim bu haberlerde elektronik sigaraların patlağıdı ve daha artı zararlı olduğunu söyledim ama beni dinlemedi Acaba merak ediyorum bu internet sitelerinde de net olarak bi data yok nihayetinde sigara üreticisi olan karteller çok büyük para götürüyorlar E devlet baba da 1 tl maliyetli maldan on tl alıyor her neyse bütün olarak mrk ediyorum bu sitede elektorink sigara kullananlar var mı ? Elektronik sigara yani e sigara alışılagelmiş sigaraya göre daha mı az zararlı bende sigara kullanıyorum ve çıkış yolu arıyorum ellerim her yerim kokuyor üstüme siniyor çocuğum beni öpmüyor kokuyorsun diyor vs vs acaba kullananlardan açıklama alabilir miyim ? Bana bir bilgi verebilir misiniz lütfen ? Tşk  

858,496Konular
981,715Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt