Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elif Şafak Sozleri ve Yazıları

Elif Şafak Sozleri ve Yazıları
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Elif Şafak Aşk Sozleri

En Guzel Elif Şafak Sozleri

Kapalı sandığın icinde gunışığına cıkmayı bekleyen, kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben Hakkımda soracağın her sorunun cevabı uc aşağı beş yukarı sende saklı zaten Beni keşfetmeye calışmanı da, keşfettiğini sanmanı da istemem Tanımak zorunda değiliz birbirimizi, daha bir arpa boyu tanıyamamışken kendimizi

İnsan nasıl ağzındaki yiyeceğin tadını kaybetmemek icin yeni bir şey yemek istemezse, o da gozlerinin en son gorduğu goruntuyu kaybetmemek icin yeni bir şeyi gormeyi istemiyordu aslında

Kac hayat yaşayınca yorulur insan? Kac seneden sonra yaşlı kac hezimetten sonra bezgin kac sevdadan sonra kalpsiz kac kelimeden sonra lal olur kişi?

O gune dek bilmezdi, birine butun kalbinle muhabbet besleyip yine de onu incitmek istemenin mumkun olabileceğini

Ey kendisinde kaybulmuş kişi! Bilmezsin, bedenin sana mezar olmuş, nefsini tanımadıkca, nefsin seni gomer olmuş

Elimde olsa cenneti ateşe verir, cehennemi de bir kova suyla sondururum ki geriye aşk baki kalsın

Binlerce kelime, onlarca hikaye var boğazımda duğumlenmiş Susuyorum konuşmam gereken yerlerde; dilimi tutamıyorum ne zaman susmam gerekse Anlatacak cok şeyim olsa da, emin değilim anlaşılmak istediğimden

Burokratik duzenlemeler, evli ciftlerin bebeklerini kurtarmak icin gosterdikleri ozeni evlilik dışı doğan bebekler icin gostermiyordu anlaşılan Babasız bir cocuk neticede bir picti ve İstanbul da bir pic, sallanan bir diş gibi her an duşmeye hazırdı

Baykuş; kanarya beslermiş amcalar, teyzeler Kumruları sever, kartalları over, guvercinleri ucurur, kargaları kovar, papağanları konuştururlarmış Oysa cocuk baykuşları severmiş “Uğursuz kuş o İsmini anma, damına cağırma dermiş teyzeler, amcalar Uğursuz kuşmuş baykuş; gece gorduğu, geceyi gorduğu icin

Derler ki, aşk da unutulurmuş herşey gibi Hem de yaşanıp bittikten, soğuyup kullendikten sonra değil, tam da dolu dizgin devam ederken unutulurmuş aşk

Elmas bir gozdur yurek Ve cizilmeye gorsun bir kere, artık hep sedefsi bir yırtıkla bakacaktır cumle aleme

Belki aşk sevgiliyi kazanmayı değil, onda kendini kaybetmeyi gerektirir

Tebeşirle cizilmiş bir seksek oyunu kadar ucucu bir cizgisi vardır hayatınFarkında olmadan basıyorsun cizgiyeKızıyorlar anında Yandın! diye atılıyorsun oyun dışına

Neden baktın neyi geride bıraktığına ? Soylesene, insan terk ettiği şeye neden donup bakar son defa

En sahici dostluklar ortak varlıklar uzerine değil, ortak yoksunluklar uzerine kurulanlardır

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt