Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elimin Lezzeti Muzlu Adını Sen Koy

Elimin Lezzeti Muzlu Adını Sen Koy

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Elimin Lezzeti Muzlu Adını Sen Koy Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet muz
*1 paket krem şanti
*1 paket petibör bisküvi
*1 paket meyveli sos

Üzeri için

*Evde ne varsa fındık, fıstık, cevizi içi

Elimin Lezzeti Muzlu Adını Sen Koy Tarifi Yapılışı Adını sen koy tatlımıza önce tarifteki gibi meyve sosunu hazırlayarak baslayalım Çünkü soğuması lazım Aynı gün yenilebilecek olan bu tatlı eşimin sevdiği ve severek yediği ilk tatlı olduğu için adını ben eşim beğendi koymuştum siz istediğiniz hersey diyebilirsiniz Krem şantiyi tarifi gibi hazırlayıp önceden doğradığımız muzu ve kırdığınız bisküvileri şantiye ekleyip tekrar karıştıralım Sonra ilk sıra muz sonrasında hazırladığımız karışım ve tekrar muz ve soğutup bıraktığımız meyve sosunu döküyoruz Bardak kup veya cam kaselere de olur Hazırlayıp bırakıyoruz Üzerine ben evde fındık olduğu için fındık kullandım blendırden geçirip parçaladım ve üzerine gezdirdim Şimdi buzdolabında akşama afiyet ile eşim ve çocuklarım ile yeriz artık Basit, pratik ve lezzetli olan bu tarifi herkese tavsiye ederim

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt