iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 parca tavuk eti
1 kaşık tereyağı
1 kaşık salça
1 yeşil biber
Pilavı için;
2 bardak kalın bulgur
2 havuç
1 domates
2 yeşil biber
1 yemek kaşığı salça
2 kaşık tereyağ
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Hazirlanisi:
Tereyağ ve iki kaşık sıvı yağ ile havuç ve ince kıyılmış biber kavrulur Domates rendelenir Bir kaşık salça eklenir Bulguru koyulup karıştırılır Suyunu tuzunu koyup pişirilir Tavuk tencerede haşlanır, suyunu çekince bir kaşık tereyağı ve bir kaşık salça ile sotelenir Servis yapılır Baharatlar size kalmış
Afiyet Olsun
4 parca tavuk eti
1 kaşık tereyağı
1 kaşık salça
1 yeşil biber
Pilavı için;
2 bardak kalın bulgur
2 havuç
1 domates
2 yeşil biber
1 yemek kaşığı salça
2 kaşık tereyağ
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Hazirlanisi:
Tereyağ ve iki kaşık sıvı yağ ile havuç ve ince kıyılmış biber kavrulur Domates rendelenir Bir kaşık salça eklenir Bulguru koyulup karıştırılır Suyunu tuzunu koyup pişirilir Tavuk tencerede haşlanır, suyunu çekince bir kaşık tereyağı ve bir kaşık salça ile sotelenir Servis yapılır Baharatlar size kalmış
Afiyet Olsun