Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

elinde 'cossacks' olan var mı

elinde 'cossacks' olan var mı

Similar threads

Cossacks II: Napoleonic Wars Oyun esnasında ENTER tuşuna basın ve aşağıdaki kodlardan biri birin: deposits Kaynak ekler scout Haritayı açar Görevi kazanırsınız Cossacks: European Wars Oyun sırasında Enter'a basıp aşağıdaki kodları yazın: Kod Sonuç supervizor Sis perdesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Merhabalar! Ben cossacks back to war da bir ülkenin ismini değiştirmek istiyorum Cossacks btwar ın türkçe yaması olduğuna göre bunun mümkün olduğunu düşünüyorum Sadece ülke ismini değiştircem Yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar cossacks back to war oyunu için multiplayer hileleri varmıdır? Varsa bilen allah aşkına cewap yazsın Saygılar:
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar cossacks european wars oynuyorum oyunda multitvar diye bir hile var bunu yaptığınız zaman p tuşuna basarak istediğiniz birime ulaşıyor ve yapımını beklemeden hemen oraya evi konduruyorsunuz yalnız sorunda burada başlıyor bu multitvar'ı etkinleştirip ne zaman p tuşuna bassam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
öncelikle herkeye hayırlı günler Arkadaşlar bi nostalji yapayım diyip Cossacks Back To War yükledim buraya kadar hiçbir sıkıntı yok Bildiğiniz üzere oyun eski ama en iyi strateji oyunlarından biridir Sistemim Windows 10 oyuna girdiğimde ana menüden itibaren herşey normal fakat mause...
Cevaplar
0
Görüntüleme
321
858,467Konular
981,170Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt