Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Elinden tutmak ne demek

Elinden tutmak ne demek
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Elinden tutmak anlamı,Elinden tutmak nedir,Elinden tutmak deyimi

Elinden tutmak:

1 Destek olmak, ilerlemesi icin yardımda bulunmak

2 Yurumesine, kalkmasına, inmesine, cıkmasına yardım etmekHayatım boyunca elimden tutan olmadı

Similar threads

Elinden iş cıkmamak anlamı,Elinden iş cıkmamak nedir,Elinden iş cıkmamak deyimi Elinden iş cıkmamak: Cabuk iş yapamamak Bırakın onu, elinden iş cıkmaz birine ihtiyacımız yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Başıma İş Acmak Deyiminin Anlamı nedir Başına İş Acmak Deyiminin ne demek Başıma İş Acmak Deyimi Uğraştırıcı ve uzucu bir işin cıkmasına yol acmak anlamında kullanılan sozdur Ornek: 1Bu iş hic hoşuma gitmedi boyle giderse başıma iş acacak 2Bırak o bıcağı elinden, hic yoktan başına iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Ağzını (Cenesini) Tutmak Deyiminin Anlamı nedir Ağzını Tutmak Deyimi Cenesini tutmak Deyiminin Anlamı Ağzını (Cenesini) Tutmak ne demek Ağzını (Cenesini) Tutmak 1boşboğazlık etmemek 2kotu soz soylememe 3bir konuda arzu edilmeyen duşuncelerin acığa cıkmasınıbir şekilde onlemek
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Babası tutmak anlamı,Babası tutmak nedir,Babası tutmak deyimi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her haliyle belli olmak İş meselesini konuşamadım, cunku babaları ustundeydi odasına girdiğimde
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Canak tutmak nedir, Canak tutmak deyimi, canak tutmak deyiminin anlamı Canak tutmak (acmak): 1 Soz ve davranışlarıyla kavgaya, kargaşaya yol acmak 2 DilenmekOnun bu işe canak tutmasına fırsat vermeyeceğim
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt