Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

eLit's den ortaya karışık 2 :D

eLit's den ortaya karışık 2 :D
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
eLit's den ortaya girift 2 :D 1549115370 1549115370 elitsdenortayakarisik2d5c559fef3170eelitsdenortayakarisik2d5c559fef3170e http:img600imageshackusimg6005485cinlibebekgulen Çok Eskiden mandalinaları portakalın yavrusu sanardım vay anasını¦ * Biscolata reklamını ilk babamın yanına seyrettim Sinek Kaçıcak uyarısıyla hayata geri döndüm ¦ * Bir turist gelse ona önce how are you?derim, o fine thanks and you?derse de thanks sit down derimbiz böyle öğrendik * Onun aşkı bana XL diye üzülcekdim , Tam o sırada annemin lafıyla sarsıldım 'Üzülme seneyede giyersin' elitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :D * Minik kuzenime masaL okuyordum UyuyakaLmış Döverek uyandırdm! Burda bişey okuyoruz dmi ¦ * Şayet de emolarda 'emokrat ' yemini etmişlerdir Asla Türkçe bir kelimeyi akıcı yazmayacağım falan? * Türk gençliğinin müzik hayatı, blok flütten müzik defterine damlayan salyayla başlar * Tarkan işi biliyo ha; ilk önce yakalarsam muck muck, daha sonra gel hiç acımıycak, daha sonra öp öp öpp, işi bitincede adımı kalbine yaz beni unutma¦ * Seveni arıyorum diyen Soner Sarıkabadayıya sesleniyorum hani aramadıgın yer kalmamıştıelitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :D * Annemin bulaşıktan sonradan tabakları dizerken yarattığı mimarı inşa adeta bir bubi tuzağı, bir tabağı çekiyorsun hepsi devriliyor * Güzellik uykusundan uyandım diye sevimlilik yapan kıza , ‘ Olmamış bir daha yat ‘ dedim Mutluyum * Arabaların arkasına ‘Evleniyoruz, mutluyuz’ yerine Dur bakalım bi bk yiyoruz fakat hayırlısı yazsalar daha arkadaşça olur bence **** Hiçbir ayrılık, kaloriferli odadan buz gibi tuvalete gitmek için ayrılmak kadar koymaz adamaelitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :Delitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :D * Kopya verdiği kişinin kendisinden daha yüksek puan aldığını gören adamın yaşadığı dramı hiçbir yeşilçam filminde göremezsinizelitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :D * Bir Kadının En Çelimsiz Noktası Ne Gözyaşları, Ne Bir Çikolata , Ne De Unutamadığı Aşkı Karşı Koyamadığı Tek Şey %70 indirimelitsdenortayakarisik2d5c559ff020729alt :D Big Grin :D * Türk gençliği evrim teorisini doğruladı Ne yapıyorsun , n'apıyorsun , n'apıyon , nabı10 , naban ! * Un kurabiyesi reklamndaki uzaya bu arada yanında kurabiye bölge Astronotlara sesleniyorumm ; Benm klavyemi aln 3 gün size yeter * Benim adm xDe sen ksaca bana ; x de ¦ * Yazın bulduğumda sevineyim diye şortumun cebine 10 TL koydum günlerdir diğer bir şey düşünemiyorum, aklım parada kaldı * Ben magazin habercisi olsam seviyeli bi ilişki yaşıyoruzdiyen ünlüye kaç level?diye sorarım örneğin * Ezelin izleyicisine üzülüyorumHani böyle fragman geçerken üstte Tekrarı yok!yazıyor ya,koskocoman zorlama var üzerlerinde * Zıplayarak resim çektiren kız, o kafaya gelmek için ne içiyorsa aynısından istiyorum ¦ * Trenden korkarmısındediTrenden korksam senin gibi öküzü sevmezdimdedimPişman değilim¦ * Isimşehir oynarken N harfine Nil Timsahı yazan ve kabul ettiren o balçık veledi Avrupa Birliği müzakerelerine gönder anında birlikteyiz * Apartmana Girdiğinde Burnuna Gelen Mis Gibi Kızartma Kokusunun, Sizin Evden gelmediğini Ayrım Etmektir Mutsuzluk * Keşke sürekli elim kaymasa da cümlenin sonuna 'ç' yerine nokta koyabilsemç * Komşu komşunun külüne muhtaçtır işlenmiş da, tüm komşuların wireless'ine şifre koymasna ne diyelimTerbiyesizler ya *  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt