Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim

ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne zaman kan testi yaptırmam gerekir, şuan gebelik hayatımda istediğim bir şart değil ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim muavin olur musunuz?  

Similar threads

Ella ertesi gün hapı kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var Ella ertesi gün hapı kullananlar değerli arkadaşlarım Ben de erkek arkadaşımla korumasız bir ilişki oldum 5 dakika içinde kendini tutamadı ben hiç bişi anlamadan içime boşaldı 6 saat sonradan eczaneden aldım ve ella ertesi gün kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ella hapı işe fayda mı hamile miyim ? sevgilimle ilişkiye girdik yanlisikla içime boşaldi fakat boşaldıktan yaklasik 20 saat daha sonra ella ertesi gün hapini kulladim en sonki adet tarihim 6 marttaydi 10 gün erken olmuştum adetimi iliskiye girdigim zaman ise 26 marttı kasıklarım çok ağrıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sürtünmeli ilişki yaşadım ve ella kullandım gebe kalırmıyım? Merhabalar ben de sürtünme ile ilişkiye girdim Partnerimin haz suyu vajinamın üzerine geldi ve azıcık içeri girmiş olabilir Tam yumurtlama dönemimdeydim adetim düzensizdir ama olmama 24 gün gibi bir zaman vardı Bir fazla şey okudum bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İlişkiden daha sonra ella kullandım Gebe miyim iliski yasadiktan sonra ella kullandim 3 defa adet oldum fakat daha eksik suruyo kilo aldim karnim buyudu gibi gebe olabilir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sevgilimle anal yaptık boşaldı gebe kalırmıyım ella kullandım Merhaba sevgilimle adetimden 23 gün önce anal ilişki yaşadık Sevgilim arkama boşaldı fakat vajinama değmeden peçeteyle akmasını engelledi yani makat içi boşalma oldu Derhal ardındaki ella ertesi gün hapı kullandım Adetimden bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt