Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ELLEN DEGENERES DE ARTIK GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE

ELLEN DEGENERES DE ARTIK GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE
0
76

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
57e607d0-1b31-4241-b9c6-9d2a7d23758b-ellen1.jpg

Evvelden birkaç ayda bir ünlülerin yeni hoşluk markaları haberlerini duyuyorduk, artık ise neredeyse her gün yeni bir yıldızın kozmetik dünyasına giriş yaptığı haberini öğreniyoruz. Bugün ise sıra Ellen DeGeneres’in. 5 Ekim’deki ‘The Ellen Show’ programında ‘Kind Science’ isimli yeni cilt bakım markasını duyuran Ellen DeGeneres, eserlerinin yaş hududu tanımadığını ve yaşlanma klişelerine karşı geldiğini belirtmişti. Tıpkı vakitte markasının “hayvanlara nazik, cilde nazik, dünyaya nazik ve cüzdanınıza nazik.” olduğunu söyleyen DeGeneres, markasının üzerinde son üç yıldır çalıştığını da eklemişti.

Artık ise ‘Kind Science’ markasının birinci koleksiyonunu satışa sunan DeGeneres, yedi farklı eser çıkardı. Temizleyici, eksfoliyant, serum, nemlendirici krem, göz kremi, boyun bakım eseri ve bakım yağı olarak toplam yedi eser sunan DeGeneres, tüm eserlerin içeriklerinin cilde nazik davrandığının altını çizdi. Kakadu eriği, papatya ve Boswellia serrata ile üretilen temizleyiciye ek olarak eksfoliyant ise meyve asidi karışımı, volkanik kum ve bambu ipeği ile üretildi. ‘Kind Science’ markasının sıkılaştırıcı serumu da bitki özlerinden oluşurken, eserlerin retinolün ciltteki tahriş riski olmadan doğal içerikler ile kolajen üretimini artırdığı belirtildi.

Programında mobbing olduğu argümanlarının akabinde tüm söylentileri reddeden ve eş vakitli olarak özür dileyen DeGeneres, geçtiğimiz Mayıs ayında 19 dönemlik ‘The Ellen Show’ programını sonlandırdığını duyurmuş ve bu sene final dönemi olduğunu belirtmişti. Programının bitmeye yaklaşması ile birlikte kendini yeni projelere adayan DeGeneres, önümüzdeki yıllarda hoşluk bölümünde kendini var edecek üzere görünüyor.

Bir basın açıklaması ile markasının ilham kaynağını açıklayan DeGeneres, “Kind Science konsepti, giderek hassaslaşan cildimi tahriş etmeyen cilt bakım eserleri bulmak için yıllarca uğraştığım için ortaya çıktı. Var olan çabucak hemen her şeyi denedim ve sonunda benim için en değerli şeyler olan kendine, hayvanlara ve gezegene değer vermekten ödün vermeden kendi koleksiyonumu yaratmaya karar verdim. Kind Science yaşlanmayı tedbire ile ilgili değil zira yaşlanmak güzel bir şeydir; çok yaşadığınızı, çok şey öğrendiğinizi ve umarım çok güldüğünüzü gösterir. Daha az gülme çizgisi ve kırışıkla gülmeye devam etmek istiyorum.” dedi.

Markasını yaratmak için Victoria Jackson Cosmetics markasını kuran ve hoşluk kesiminde 40 seneyi aşkın bir müddettir çalışan Victoria Jackson ile bir ortaya gelen DeGeneres, Kind Science markasını uzmanlar ile birlikte geliştirdi. “Ellen'ı yıllardır tanıdıktan sonra, Kind Science'ın yaratılmasında onunla ortak olmaktan ve hoşluk dalındaki 40 yılı aşkın tecrübemi ve uzmanlığımı bu markaya taşımak için çok heyecanlandım,” diyen Jackson, "Ürün yeniliği benim uzmanlık alanım ve cildinize, hayvanlara ve gezegene karşı nazik olurken gerçek sonuçlar veren tüm mükemmel dokular ve performans odaklı formüllerle yarattığımız bu cilt bakım serisinden inanılmaz derecede gurur duyuyorum.” diye ekledi.