Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ellerimde Cicekler Notaları

Ellerimde Cicekler Notaları
0
76

Similar threads

Oğuz Berkay Fidan O Ses Turkiye 12 Şubat Oğuz Berkay Fidan 12 şubatta soylediği şarkı Ellerimde Cicekler Oğuz Berkay Fidan Ellerimde Cicekler şarkı sozu Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil Sana soylediklerimi kafana takma ne olursun, Onlar ipe,sapa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Fikrimin İnce Gulu Keman Notası Fikrimin İnce Gulu Şarkısı Keman Notaları Fikrimin İnce Gulu Sozleri Fikrimin ince gulu, kalbimin şen bulbulu O gun ki gordum seni, yaktın ah yaktın beni Ellerin ellerimde, leblerin leblerimde(Gozlerin gozlerimde) O gun ki gordum seni, yaktın ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Sertab Erener Koparılan Cicekler akor,tab,nota Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkısı notası Koparılan Cicekler gitar notası,akoru,tabı imagessertaberenerkoparilanciceklergitarnotasi5adaabf093466 Gm İyi ki varsın, Cm İyi ki sevmişim seni Hem aldın, hem caldın Cm Gm Helal,helal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ellerimde Bir Goztaşı Ellerimde bir goztaşı, gozlerim boş gidiyordum Ne bileyim, bir damlanın boyle deniz olduğunu Şaştım, mavi bir fal gibi acılınca onumde Giritli bir olumum varmış, bir balıkcı fitil gibi Patlayacakmış avucunda otuz cubuklu gencliğim Uc gunde mi desem, uc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Duman Bu Aşk Beni Yorar şarkısının sozleri Duman Bu Aşk Beni Yorar sozleri Duman Bu Aşk Beni Yorar şarkısı sozu şarkılar, o şarkılar ovunmek zor, olum cok zor o an gelir sancılar dayanmak zor, durulmaz ellerimde kan, dilimden akar kime ne, banane bu aşk beni yorar ellerimde kan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt