Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğuz Berkay Fidan O Ses Turkiye 12 Şubat
Oğuz Berkay Fidan 12 şubatta soylediği şarkı Ellerimde Cicekler
Oğuz Berkay Fidan Ellerimde Cicekler şarkı sozu
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun,
Benim aklım başımda değil
Sana soylediklerimi kafana takma ne olursun,
Onlar ipe,sapa...
Sertab Erener Koparılan Cicekler akor,tab,nota
Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkısı notası
Koparılan Cicekler gitar notası,akoru,tabı
imagessertaberenerkoparilanciceklergitarnotasi5adaabf093466
Gm
İyi ki varsın,
Cm
İyi ki sevmişim seni
Hem aldın, hem caldın
Cm Gm
Helal,helal...
Ellerimde Bir Goztaşı
Ellerimde bir goztaşı, gozlerim boş gidiyordum
Ne bileyim, bir damlanın boyle deniz olduğunu
Şaştım, mavi bir fal gibi acılınca onumde
Giritli bir olumum varmış, bir balıkcı fitil gibi
Patlayacakmış avucunda otuz cubuklu gencliğim
Uc gunde mi desem, uc...
Duman Bu Aşk Beni Yorar şarkısının sozleri
Duman Bu Aşk Beni Yorar sozleri
Duman Bu Aşk Beni Yorar şarkısı sozu
şarkılar, o şarkılar
ovunmek zor, olum cok zor
o an gelir sancılar
dayanmak zor, durulmaz
ellerimde kan, dilimden akar
kime ne, banane
bu aşk beni yorar
ellerimde kan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.