Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat

Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ellerimin arasından kayıp gidiyor yaşam Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat Kendimi avutmak için bulduğum her şey bir zaman sonra amaçsız geliyor Bir şeyler biterken yanı başında neyle avunabilir ki insan Bence oyunlar buluyor, sıkılıyorum bir zaman sonra kitaplar hiçbir şey anlatmıyor ya da kendimi kulak vermek canımı sıkmaktan diğer bir şeye yaramıyor Sense bir yerlerde kendine duvarlar örüyorsun Biliyorum ama ne değin ararsam arayayım yanına gelebileceğim bir kapı bulamayacağım… Kendine duvarlar örüyor ve bizi dışarıda bırakıyorsun Olsun diyorum, ördüğün duvarları maviye boyuyorum, çiçekler ekiyorum dibine, büyümüyorlar Mavilerim soluyor sen susuyorsun Ben ölüyorum Kendime yalanlar uyduruyorum kendim bile inanmıyorum Oyunlar buluyorum sıkılıyorum Durmaksızın bir şeyler bitiyor içimde Sana sorduğum soruların hiçbir cevabı değil gerçekten duymayı beklediğim Yalnızca sesini özlediğimden Ellerimin arasından kayıp gidiyorum Kendim bile tutamıyorum kendimi Ama olsun ben sana elimi uzatıyorum Kurtar diye yok Sadece dokunmayı özlediğimden sana Senden diğer bir nedenim yok Senden diğer bir istediğim yok Senden başka hiçbir şeyim yok Seni Seviyorum Duy diye yok Sadece kendime andırmak için söylüyorum özel baskı  

858,496Konular
982,392Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt