Elmalı Dolma Tatlısı MALZEMELER: 20 Adet ufak tepe elma 2 Su bardağı toz şeker 1,5 Su bardağı su İÇ MALZEMELER: 1,5 Su bardağı iri çekilmiş ceviz içi 1 Tatlı kaşığı tarçın Yarım dere bardağı pudra şekeri ÜZERİ İÇİN: 1 Paket krem şanti 1 Su bardağı soğuk süt HAZIRLANIŞI: Ilk Kez elmaların kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın Arkasında geniş bir tencereye (Karnıyarık tenceresi yerinde olabilir) elmaları yerleştirip üzerine toz şeker ve suyu ilave ederek kısık ateşte elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin (Elmalar tez piştiği için dağılmamasına dikkat etmek gerekir 1548696603 1548696603 elmalidolmatatlisi5c4f3c208d18eelmalidolmatatlisi5c4f3c208d18e http:img152imageshackusimg1525124319a Elmaları pişirdikten sonra suyun içerisinde bırakmadan geniş bir tepsiye alın Hafif ılındıktan sonradan iç malzemeyi bir tatlı kaşığı yardımıyla elmaların içine doldurun 1548696603 1548696603 elmalidolmatatlisi5c4f3c211f261elmalidolmatatlisi5c4f3c211f261 http:img152imageshackusimg1521893320m id Elmaları servis tabağına alıp buzdolabında 1 saat dinlendirin Servise yakın üzerini krem şanti ve çekilmiş Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın 1548696603 1548696603 elmalidolmatatlisi5c4f3c21a2c41elmalidolmatatlisi5c4f3c21a2c41 http:img152imageshackusimg1526661317o