iltasyazilim
FD Üye
*
Elmalı Milföy Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet kare milfoy hamuru
*34 tane orta boy elma
*78 yemek kaşığı şeker (silme olacak)
*1 su bardağı dövülmüş ceviz
*1 tatlı kaşığı tarçın
Üzeri için;
*Pudra şekeri
Elmalı Milföy Tarifi Yapılışı Elmaların kabuklarını soyup rendeleyelim Uygun bir tavanın içine elmalarımızı üzerine şekeri, cevizi ve tarçını koyup pişirelim (Her elma için 2 yemek kaşığı şeker yeterli Kaşıklar silme olsun ) Elmalarımız önce sulanıp sonra suyunu çekecektir Harcımızı soğumaya bırakalım
Milföylerimizin içine 1’er dolu kaşık elmalı harcımızdan koyup kapatalım Ben ay şeklini verdim Şekil verme kısmı size kalmış: ))
190 derece soğuk fırında altları kızarana kadar pişiriyoruz Üzerine bir şey sürmeyin
Servis yapılacağı zaman üzerine pudra şekeri serpelim
Öncesinde serpmeyin Milföyleri yumuşatır: ))
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun: ))
Elmalı Milföy Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet kare milfoy hamuru
*34 tane orta boy elma
*78 yemek kaşığı şeker (silme olacak)
*1 su bardağı dövülmüş ceviz
*1 tatlı kaşığı tarçın
Üzeri için;
*Pudra şekeri
Elmalı Milföy Tarifi Yapılışı Elmaların kabuklarını soyup rendeleyelim Uygun bir tavanın içine elmalarımızı üzerine şekeri, cevizi ve tarçını koyup pişirelim (Her elma için 2 yemek kaşığı şeker yeterli Kaşıklar silme olsun ) Elmalarımız önce sulanıp sonra suyunu çekecektir Harcımızı soğumaya bırakalım
Milföylerimizin içine 1’er dolu kaşık elmalı harcımızdan koyup kapatalım Ben ay şeklini verdim Şekil verme kısmı size kalmış: ))
190 derece soğuk fırında altları kızarana kadar pişiriyoruz Üzerine bir şey sürmeyin
Servis yapılacağı zaman üzerine pudra şekeri serpelim
Öncesinde serpmeyin Milföyleri yumuşatır: ))
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun: ))